Begyndt og up-to-date ~ Halvårligt serie tjek ind del 2

For et par år siden forsøgte jeg at lave kvartalsopdateringer på hvordan det gik med at læse serier. Og det blev ret hurtigt lidt for uoverskueligt, selv for mig selv. Så i år har jeg ladet mig inspirere af Becca and the Books og fundet ud af en måde at lave halvårlige serie tjek ind i stedet for – og så som video. I dag skal jeg snakke om alle de serier, jeg har læst up to date og alle de mange serier jeg er startet på i løbet af de første 6 måneder af 2021. Det er i modsætning til sidste video nogle ret lange lister, hvilket overhovedet ikke kommer bag på mig, for er især startet på mange nye fantasyserier alene i maj måned.

For et par uger siden kom del et af mit halvårlige serie tjek ind, med alle de serier jeg har læst færdig eller er fortsat på.

Jeg nyder ret meget, at jeg har bedre muligheder for at lave videoindhold til bloggen igen, efter at jeg har fået en ny computer. Og jeg håber selvfølgelig også at det er noget man gider at se. Videoen er også uploadet til YouTube og man kan se den der også.

Starter du lige så mange serier som mig?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.