Bøger jeg ikke vidste noget om og elskede ~ Seven on Sunday #15

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Book’s I Went Into Blindly and Loved. Det sker ret ofte, at jeg ved ret meget om bøger inden jeg læser dem, bare fordi jeg er så meget i bogverdenen på forskellige sociale medier og det er den måde, jeg ligesom finder bøger på. Men jeg er faktisk ikke ret glad for at læse bagsidetekster eller vide alt for meget om bøger før jeg læser dem, så det her er et emne, jeg ret godt kan lide og giver mig lidt at tænke over med hensyn til min læsning.

Læser du op på bøger før du læser dem, eller er du mere til at vælge en mere eller mindre tilfældig bog i boghandlen og læse?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.