Et blik ind i min bog bullet journal

I dag vil jeg gerne fremvise min boglige bullet journal. Jeg bruger den især til lister, hver måned laver jeg en læseliste, en side til nye bøger, en huskeliste over nye udgivelser, en liste over bøger jeg har læst og en kalender til bloggen. Jeg kan godt lide bullet journal systemet og hygger mig meget med at finde på temaer og lege med layoutet.

I denne her video bladrer jeg igennem de første måneder af min 2021 journal, og vi starter med alle de “årelange” sider til alt fra serier til bogbokse, Mofibo og 5 stjernede læseoplevelser. Jeg håber I vil se med!

Har du en boglig bullet journal? Eller en ide til et månedligt tema i min?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.