Færdig og fortsat ~ Halvårligt serie tjek ind del 1

For et par år siden forsøgte jeg at lave kvartalsopdateringer på hvordan det gik med at læse serier. Og det blev ret hurtigt lidt for uoverskueligt, selv for mig selv. Så i år har jeg ladet mig inspirere af Becca and the Books og fundet ud af en måde at lave halvårlige serie tjek ind i stedet for – og så som video. I dag skal jeg snakke om alle de serier, jeg har læst færdig eller er fortsat på i løbet af de første 6 måneder af 2021. Det er ikke nogle ret lange lister, hvilket lidt overrasker mig, for egentlig har jeg en idé om at jeg er god til at læse serier færdig. Men om et par uger kommer del to af det her tjek ind, om serier jeg er startet på.

Jeg nyder ret meget, at jeg har bedre muligheder for at lave videoindhold til bloggen igen, efter at jeg har fået en ny computer. Og jeg håber selvfølgelig også at det er noget man gider at se. Videoen er også uploadet til YouTube og man kan se den der også.

Hvordan er du med hensyn til at læse serier færdig? Holder du styr på hvordan det går med at læse serier?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.