Forsidekøb ~ Seven on Sunday #16

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er lidt det samme som denne uges Top Ten Tuesday, nemlig Cover Buys. Så hvor jeg i tirsdags skrev om forsider, der giver mig lyst til at læse bogen lige nu og her, vil jeg i dag fokusere mere på noget, jeg også nævnte der: det med at når der er en bog, jeg virkelig gerne vil have, så kan jeg godt bruge lidt ekstra tid på at finde den forside jeg også bedst kan lide. Det er ikke helt det, der menes med cover buys, men det er mere i stil med det jeg gør.

  • 2013 udgaven af Poison Study af Maria V. Snyder fra Mira INK.
  • 2017 reprint udgaven af The Diviners af Libba Bray fra Little, Brown Books.
  • 2016 udgaven af Ink and Bone af Rachel Caine fra New American Library/Berkley Books.
  • 2018 UK reprint udgaven af Solitaire af Alice Oseman fra HarperCollins.
  • 2017 US udgaven af The Sword of Summer af Rick Riordan fra Disney-Hyperion.
  • 2017 udgaven af The Wrath and the Dawn af Renée Ahdieh fra Hodder & Stoughton.
  • 2017 udgaven af The Bear and the Nightingale af Katherine Arden fra Del Rey.

Går du op i at finde din favoritforside af en bog, du gerne vil have?

Og om altid: rigtig god læselyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.