Forsiden fik mig til det! ~ Top Ten Tuesday #101

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Cover or Title Made Me Buy/Read. Jeg ved ikke, om jeg rigtigt foretager køb udelukkende på baggrund af forsider, for jeg kan bruge virkelig lang tid på at gå og browse og læse bagsidetekster. Og jeg er alt for nærig til blot at købe en bog bare fordi et er en pæn forside. Ofte vælger jeg en bestemt udgave af en bog, jeg er interesseret i, fordi den har en forside jeg bedre kan lide en de andre.

Men jeg har kigget på mine bøger og min samling, og fundet nogle forsider, der er en stor årsag til at jeg har lyst til at læse bogen lige nu – eller at jeg har samlet den op i første omgang. Ikke hele årsagen, men en forside der giver mig lyst til at læse bogen når jeg ser den. Der er absolut ingen rækkefølge til den her liste. Jeg har fravalgt alle bøger, der er en efterfølger i en serie, jeg er i gang med, for der er det svært at afgøre, om det virkelig er forsiden der trækker i mig.

Forsider, der giver mig lyst til at læse bogen omgående:

 • This Savage Song af V. E. Schwab.
 • The Sin Eater’s Daughter af Melinda Salisbury.
 • Passenger af Alexandra Bracken.
 • The Petrified Flesh af Cornelia Funke.
 • The Ones We’re Meant to Find af Joan He.
 • A Thousand Pieces of You af Claudia Gray.
 • The Ten Thousand Doors of January af Alix E. Harrow.
 • Reign of the Fallen af Sarah Glenn Marsh.
 • The Wrath and the Dawn af Renée Ahdieh.
 • These Broken Stars af Amie Kaufman og Meagan Spooner.

Hvilken forsiden trækker rigtig meget i dig? Er der noget bestemt ved en forside, der giver dig lyst til at læse en bog?

Comments

 1. What a great list of books. All of those covers are stunning! Ten Thousand Doors in January is a beautiful cover!

  When I’m at the bookstore or library, a book’s title and cover will draw me to the book. Then I will read the cover blurb; if I stop reading it halfway through, the book goes back on the shelf. If I can’t make it through the blurb, then most likely, I won’t enjoy the book.

  When you get the chance, I hope you come over and check out my post: http://readbakecreate.com/15-book-covers-that-scream-summer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.