Læsesteder ~ Top Ten Tuesday #103

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Favourite Places to Read og lige på det punkt tror jeg ikke, at jeg kan komme op med en liste på 10, for jeg læser som regel det samme sted. Så som en bonus har jeg også et par steder, jeg ikke kan lide at læse, for de findes faktisk også.

Steder jeg elsker at læse:

  • I min lænestol. Det er her jeg næsten altid læser, der er en god lampe, et lille bord og en skøn fodskammel foruden en rigtig god stol at sidde i.
  • I toget. De gange jeg har taget længere togture, og dengang jeg pendlede til Århus, var det oplagt at læse under turen. Og jeg nød det, det fungerede skønt for mig.
  • I solen. Om sommeren elsker jeg at være udenfor og nyde solen og ofte ligger jeg og hører en lydbog, hvis jeg bare ligger og soler mig.
  • På biblioteket. Det har jeg virkelig savnet over det sidste halvandet år, men jeg elsker at sidde på biblioteket og læse i en bog, mens jeg bare nyder hele stemningen.
  • På en café. Jo jo, jeg er en af den type. Det er en klassiker, men altså at sidde på en café med en kop te og en god bog, det kan jeg gøre i lang tid.

Steder jeg ikke kan lide at læse:

  • Alle andre former for transportmidler end toget. Jeg bliver køresyg bare af at tjekke en besked på min telefon, hvis jeg sidder i en bus eller en bil. Jeg har også forsøgt mig med lydbøger, men min erfaring er at der er for meget støj til at det er en god oplevelse.
  • I sengen. Måske er det nok mest fordi der er en skråvæg i vejen nu, men jeg kan ikke lide at ligge i min seng og læse, for jeg føler aldrig at jeg kan være komfortabel. Men i min gamle lejlighed var det i min seng at jeg læste mest.

Hvor kan du godt lide at læse? Eller har du et sted, du virkelig ikke kan lide at læse?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.