Nyt i reolen #15 ~ August book haul

Reklame: indlægget indeholder anmeldereksemplarer fra Palatium Books. Alle er markeret med *.

Jeg har købt en del nye bøger i august, men næsten halvdelen af dem er nogen jeg allerede har læst før. Jeg vil starte fra venstre med de bøger, jeg har modtaget til anmeldelse. Det drejer sig om to bøger, begge fra Palatium Books.

*Hjem til Holly Close Farm af Julie Houston er en selvstændig fortsætte til En landsbyaffære, som jeg læste og nød sidste år. Vi følger nogle andre karakterer og jeg ved kun, at jeg forventer endnu en historie, der har noget på hjertet og måske endnu en gang føles som at det er personer jeg kender. *Hvorfor lyve? af Carey Heywood er den næste bog i Kærlighedsgåder-serien, og denne gang følger vi to af sidekaraktererne fra den første bog, som havde lidt mindre roller. Og jeg glæder mig virkelig til den.

Fra bogbokse modtog jeg en forsinket juni og to juli bokse, som jeg har udpakket nedenfor. Bøgerne er henholdsvis Six Crimson Cranes af Elizabeth Lim, The Wolf and the Woodsman af Ava Reid og She Who Became the Sun af Shelley Parker-Chan.

En tilfældig dag i Odense gik min kæreste og jeg i Faraos Cigarer og jeg var ret glad for at se, at de havde fået flere Avatar comics, så jeg endelig kunne få fat i de nye, enkeltstående bøger. De fokuserer på historier om tre af de forskellige kvindelige hovedpersoner, og jeg er spændt på hvordan de passer ind i den historie jeg kender. Jeg tror nok at både Katara and the Pirate’s Silver og Suki, Alone finder sted i løbet af tv serien, som små “usete” øjeblikke, mens Toph Beifong’s Metalbending Academy foregår efter serien er slut. De er allesammen forfattet af Faith Erin Hicks.

Selvfølgelig kunne jeg ikke længe modstå at få fat i Heartstopper vol. 4 af Alice Oseman, den fjerde og tilsyneladende næstsidste bog i den sødeste og mest hjertevarme tegneserie, jeg har læst. Jeg er ikke nået til den bog endnu, men jeg flyver igennem hver bog i serien og vil altid gerne have mere. Til gengæld er jeg nået til A Poem for Every Autum Day af Allie Esiri, som er den næste af “årstid” samlingerne, som trækker kraftigt på hendes andre bøger med hver dag og hver nat. Jeg håber på digte, der har en mere “gloomy” følelse, der giver stemningen af grå regnvejrsdage, lune sweatre og varme kopper med te. Om ganske kort tid når jeg også til den næste serie i #Elderlingalong, for i september og oktober skal vi læse den første bog i Rain Wild Chronicles serien, så jeg har gjort klar til resten af året med Dragon Keeper og Dragon Haven, begge to af Robin Hobb. Den her serie fortsætter historien fra Liveship Traders og jeg glæder mig bare til meget mere drager!

Jeg havde forudbestilt Paola Santiago and the Forest of Nightmares af Tehlor Kay Mejia, den næste bog fra Rick Riordan Presents og bog to i serien om Paola, som trækker på mexicansk mytologi. Og så har jeg forberedt mig på Nonfiction November med en bog der får så meget ros, at jeg næsten bliver nervøs for at læse den. Memoiret All Boys Aren’t Blue af George M. Johnson får vilde anmeldelser alle steder jeg ser den, så det bliver så spændende.

Resten af bøgerne har jeg læst før. Først og fremmest fik jeg fat i en paperbackudgave af en af mine yndlingsbøger fra sidste år, Felix Ever After af Kacen Callender. Bogen har i øvrigt vildt flotte sider, hvor blomstermønsteret fra forsiden går igen. Resten af stakken er alt sammen Rick Riordan, for jeg så at Saxo havde et bokssæt af hver serie, og selvom det tog lang tid før den sidste kom frem, så har jeg nu hele Heroes of Olympus serien og hele Magnus Chase trilogien. Det er alle sammen bøger, jeg har læst før, selvom nogle af dem er ret lang tid siden, og som jeg har haft lyst til at læse igen i et stykke tid nu. De to serier starter med henholdsvis The Lost Hero og Sword of Summer.

Og det er sådan set alle de mange bøger, jeg har føjet til min samling i løbet af august. I september er der Fantasyfestival, så jeg har på fornemmelsen at det også bliver en stor omgang.

Fik du nogle gode bøger i august?

Og som altid: rigtig god læselyst!


Her nedenfor kan du se mine udpakninger af de bogbokse, jeg modtog i løbet af august. Jeg har linket til alle kunstnernes Instagram-profiler.

Juli FairyLoot unboxing – Tales Retold.

 • Paraply: inspireret af Alice i Eventyrland-genfortællingen Heartless af Marissa Meyer og designet af Team FairyLoot.
 • Bogpose: inspireret af Mulan-genfortællingen Spin the Dawn og Unravel the Dusk af Elizabeth Lim og designet af @rosiethorns88.
 • Tedåse: inspireret af Skønheden og Udyret-genfortællingen A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas og designet af @chattynora.
 • Fanart med guldfolie: inspireret af Hades og Persefone-genfortællingen The Star-Touched Queen af Roshani Chokshi og designet af @kavon_kayleigh.
 • Sokker: inspireret af Askepot-genfortællingen Cinderella Is Dead af Kalynn Bayron og designet af @catarinabookdesigns.
 • Månedens tarotkort: inspireret af Caraval af Stephanie Garber og designet af @morgana0anagrom.
 • Månedens bog: Six Crimson Cranes af Elizabeth Lim. En signeret eksklusiv FairyLoot udgave med sølvfolie på forsiden, farvede sider med et stencil mønster på den lange side, fanart på bagsiden af smudsomslaget og foliedesign på selve bogen begge designet af @sallteas. Brev fra forfatteren med fanart af @sallteas.

Juni Illumicrate unboxing – Out of the Woods.

 • Puslespil: inspireret af The Lord of the Rings, tegnet af @afterblossom_art.
 • Canvas banner: inspireret af The Darkest Part of the Forest og tegnet af @superstarfighter.
 • Glas drikkedunk: inspireret af Robert Frost’s digt “The woods are lovely, dark and deep” og designet af @rosdottir.
 • Bogmærke i træ: inspireret af Among the Beasts and Briars og designet af @no0nedesigns.
 • Pin i træ: inspireret af We Hunt the Flame og designet af @hannahhitchmanart.
 • Månedens samlerpin: inspireret af månedens bog og desinget af @stacey.mcevoy.caunt.
 • Månedens bog: The Wolf and the Woodsman af Ava Reid. En signeret eksklusiv Illumicrate udgave med ny forside (andre farver), fanart på bagsiden af smudsomslaget af @warickaart, folietryk på selve bogen og farvede sider med et stencil mønster på den lange side.

Juli Illumicrate unboxing – Never Enough.

 • Krus: inspireret af The Poppy War og designet af @rosiethorns88.
 • Buste: forestiller Lila Bard fra Shades of Magic-trilogien og er designet af @avendellart.
 • Akryl fotoramme og fanart: fotoramme i akryl med magneter og design af @crownandfable, fanart inspireret af Red Rising og tegnet af @merwildandco.
 • Lommespejl: inspireret af The Picture of Dorian Gray og designet af @tiakinsmanart.
 • Vifte: inspireret af forsidedesignet til Descendant of the Crane tegnet af Feifei Ruan.
 • Månedens samlerpin: inspireret af månedens bog og designet af @stacey.mcevoy.caunt.
 • Månedens bog: She Who Became the Sun af Shelley Parker-Chan. En eksklusiv signeret Illumicrate udgave med ny forside (andre farver), fanart på bagsiden af smudsomslaget af @glassbearer, folietryk på selve bogen og farvede sider med gradient-effekt og et stencil mønster på den lange side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.