Tilfredsstillende slutninger ~ Seven on Sunday #17

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Most Satisfying Endings. Det er et ret ligetil emne, og jeg vil derfor bare give en spoiler advarsel først.

  • Den store djævlekrig af Kenneth Bøgh Andersen. Faktisk er der nærmest to slutninger på den her serie, fordi den oprindeligt sluttede efter den fjerde bog og så kom der alligevel to mere. Jeg elsker begge slutninger, men jeg kan nok bedst lide slutningen i bog seks, mest fordi jeg faktisk synes det var en rigtig god idé at fortsætte historien lidt mere og i den retning de sidste bøger tager.
  • Grisha trilogien af Leigh Bardugo. Jeg tror nok, det er lidt af en upopulær holdning, men jeg kan virkelig godt lide den sidste bog i den her trilogi. Jeg er helt med på, at Mal ikke altid er en god person, men jeg er vild med den måde Alinas historie slutter på og det er noget, jeg ikke har set før.
  • Fortællinger fra Døden af K. L. Berger. Jeg havde ikke helt ret i alle mine forudsigelser mht. hvordan den her trilogi ville ende, men Katja havde også fundet på noget meget bedre end jeg kunne have forestillet mig. Det er stadigvæk en af mine yndlingsslutninger på en serie.
  • Inkheart af Cornelia Funke. Det her er endnu en af de slutninger, der kom bag på mig. Men det passer ufatteligt godt til serien og jeg er stadig i dag vild med alt det, der lægges op til i slutningen, det man kan tænke over længe efter.
  • Skæbneløs af Linette Harpsøe. Den sidste bog er klart min favorit i den her serie, og jeg kan huske at jeg var ret vild med retning historien tager i denne her bog.
  • Bjergtaget af Sidsel Sander Mittet. Det her var en af mine yndlingsserier hele vejen igennem og den sidste bog tager alting til nye højder. Jeg har ikke tænkt mig at afsløre noget om hvordan bogen ender, men jeg vil sige så meget at Sidsel Sander Mittet er så god til at skrive bøger, der går lige i hjertet på en.
  • Percy Jackson and the Olympians af Rick Riordan. Det er bare så tilfredsstillende at se, når man kan mærke at alting går op i en højere enhed og det her er et eksempel på det.

Hvilken slutning, på en bog eller serie, kan du virkelig godt lide?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.