Største bøger på min TBR ~ Seven on Sunday #19

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Biggets Books on my TBR. Det er et ret ligetil emne og jeg har nemt ved at finde den information på Goodreads. Jeg vil derfor starte med den 7. længste bog og så gå op til den længste bog, jeg ejer og vil læse. Dog vil jeg lige notere, at jeg har taget samlinger fra, det vil sige hvis en bog faktisk er en samling af forskellige tekster, for eksempel en samling af Shakespeares værker, så har jeg ikke taget den med på listen, for det er ikke altid at jeg læser dem som en lang bog.

  • Den tatoverede mand af Peter V. Brett på 693 sider.
  • Vanity Fair af William Makepeace Thackeray OG Devils af Fyodoy Dostoyevsky på 694 sider (begge to).
  • Oathbringer, part two af Brandon Sanderson på 756 sider.
  • The Priory of the Orange Tree af Samantha Shannon på 804 sider.
  • Fool’s Fate af Robin Hobb på 816 sider.
  • Lykke-Per af Henrik Pontoppidan på 818 sider.
  • Giganternes fald af Ken Follet på 934 sider.

Jeg kan ret godt lide “murstensromaner” og derfor er det også en liste, der ofte ændrer sig. For eksempel har jeg planer om at læse Fool’s Fate allerede i den her kommende uge.

Hvad er den længste bog, du har på din TBR?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.