2021 Bog Bullet Journal

De sidste par måneder har været meget op og ned, for at være helt ærlig. Men en ting, jeg har glædet mig rigtig meget til, er at dele mit flip through af hele min bog bullet journal for 2021. Jeg har virkelig nydt at have den i løbet af året og jeg er allerede godt klar til næste år. Jeg leger lidt med tanken om at lave “plan with me” videoer for min 2022 bog bullet journal, hvis det er noget der er nogen der gider se.

I dag på årets sidste dag, får I i hvert fald mulighed for at se mig bladre igennem hele min fyldte journal for 2021.

Og så vil jeg bare slutte året af med at sige tak.

Tak til dig, der stadig læser med.

Tak til dig, der følger eller liker på Instagram.

Tak for at gøre det sjovt at snakke om bøger og læseoplevelser sammen på nettet.

Jeg glæder mig til at vende tilbage i 2022 med fornyet energi!

Rigtig godt nytår – og rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.