2021 udgivelser, jeg ikke nåede at læse ~ Top Ten Tuesday #107

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er 2021 Releases I Didn’t Get To. Jeg læser ikke så vildt mange nye udgivelser i et givent år, så der er sikkert rigtig mange, jeg gerne ville have læst, men som jeg ikke er nået til endnu. Jeg har derfor kigget på mine hylder og fundet 10 bøger, som udkom i løbet af 2021 og som jeg ikke har læst endnu. Bøgerne er sorteret efter udgivelsesdato.

 • Concrete Rose af Angie Thomas.
  Udkom 12. januar 2021. Denne her bog udkom endda på min fødselsdag sidste år. Men måske er det en af grundene til, at jeg ikke fik den læste. I hvert fald forstår jeg næsten ikke, at jeg ikke har læst den endnu, for den får simpelthen så meget ros alle steder fra.
 • The Desolations of Devil’s Acre af Ransom Riggs.
  Udkom 23. februar 2021. Dette er den 6. og nu sidste bog i serien om de sælsommme børn. Og jeg glædede mig rigtig meget til slutningen, så meget at det kommer lidt bag på mig at jeg stadig ikke har læst den.
 • Act Your Age, Eve Brown af Talia Hibbert.
  Udkom 9. marts 2021. Den tredje og sidste bog i serien om Brown-søstrene og deres romantiske forhold. Jeg knuselsker de første to bøger i serien og har svært ved at vælge hvilken en af de to der er min favorit. Så det er ret spøjst, at jeg ikke har fået læst den sidste endnu. En del af mig er lidt nervøs for om den kan leve op til de to første.
 • Aru Shah and the City of Gold af Roshani Chokshi.
  Udkom 6. april 2021. Jeg tror endda at jeg forudbestilte denne fjerde bog i serien om Aru Shah. Jeg kan virkelig, virkelig godt lide denne her serie, der på rigtig mange måder minder mig om Percy Jackson serien. Der kommer en bog mere i serien senere i år og derfor er det også snart på tide at jeg får læst denne.
 • Heartstopper vol. 4 af Alice Oseman.
  Udkom 13. maj 2021. Jeg ved snart ikke, om der er nogen der ikke kender og elsker denne her serie. Jeg håber på at få bngelæst hele serien indtil nu, på et eller andet tidspunkt i år. For det er på høje tid, at jeg kommer videre fra den første bog, når nu jeg har helt op til denne bog 4 stående.
 • Snehild af Anne-Marie Vedsø Olsen.
  Udkom . september 2021. Okay, måske er jeg lidt undskyldt på den her. Jeg fik bogen i julegave. Men jeg har virkelig gerne villet læse den siden jeg først så den til fantasyfestival, men der blev den desværre udsolgt og sidenhen satte jeg den på min ønskeliste, så jeg ikke kunne købe den selv. Men denne her danske fantasy, inspireret af nordisk mytologi, får så meget ros fra dem jeg kender, der har læst den, så det er helt sikkert en, jeg vil læse hurtigst muligt.
 • Empire of the Vampire af Jay Kristoff.
  Udkom 7. september 2021. Jeg var i tvivl om, om jeg ville sætte denne her bog på den her liste. For jeg har det svært med Jay Kristoff som person og nogle af de ting, han har sagt. Jeg fik bogen i en Illumicrate boks og jeg vil virkelig gerne læse den, men jeg har endnu ikke taget mig sammen til det.
 • Solens magt af Henriette Hesselholdt.
  Udkom 18. september 2021. Denne her bog var en af mine must-haves til sidste års fantasyfestival og jeg har overhovedet ingen god forklaring på, hvorfor jeg ikke har læst den endnu. De tre første bøger i serien bliver bare bedre og bedre, så mine forventninger er høje og jeg er spændt på den næste bog og hvordan serien ender.
 • Flower Crowns and Fearsome Things af Amanda Lovelace.
  Udkom 5. oktober 2021. Det tog virkelig lang tid for mig at få denne her bog. For af en eller anden grund blev Saxo ved med at udskyde udgivelsesdatoen for bogen, selvom jeg kunne se at den var udkommet. Så den ankom en del senere end ventet. Men altså, jeg er ret stor fan af Amandas digtsamlinger og denne her er inspireret af Persefone-myten og det er blevet en af mine helt store besættelser på det sidste.
 • *Blåhjerte af Lene Krog.
  Udkom 31. oktober 2021. Dette er slutningen på en spændende og alt for overset dansk fantasyserie. Jeg fik bogen tilsendt fra forlaget henimod udgivelsen, men har ikke fået den læst endnu, fordi alting ligesom skred for mig i de sidste måneder af året. Men nøj hvor jeg glæder mig til at læse den!

Er der en bog der udkom sidste år, som du ikke nåede at læse?

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.