30 før jeg bliver 30

Tillykke med fødselsdagen til mig selv! I dag bliver jeg 29 og i den anledning har jeg kastet mig over et lille mål.

Der er ret mange, der allerede har lavet denne her form for liste og jeg er ret så vild med idéen. Det har inspireret mig til at lave min egen liste over 30 bøger, som jeg gerne vil læse inden jeg bliver 30. En prioritetsliste, om man vil. Det er alle sammen bøger, jeg ejer nu og har stående. I videoen nedenfor fremviser jeg dem alle sammen og fortæller lidt mere om, hvad de handler om og mine planer.

Har du nogle bestemte bøger, du gerne vil læse inden for det næste års tid?

Rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.