anmeldelser

Blodets sti af Tobias Stenbæk Bro

Titel: Væddermændenes nat.
Forfatter: Tobias Stenbæk Bro.
Serie: Et varsel om Storm #2.
Oversætter:
Udgivet af: Turbine i 2019.
Sidetal: 376 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk bog fra min reol.

Læs min anmeldelse af den første bog i serien her: Væddermændenes nat.

Blodets sti er den spændende fortsættelse af fantasyserien Et varsel om Storm. I første bind, Væddermændenes nat, mødte vi de tre riddersønner fra Ravnehøj, hvis liv i slutningen af bogen blev splintret i tusind stykker, da deres fædrene gård blev angrebet af mystiske mænd med væddermasker, som henrettede deres far for øjnene af dem. Nu er de tre brødre på flugt fra væddermændene, men de er også på jagt efter svar. Hvem stod bag angrebet på Ravnehøj? Hvorfor skulle deres far dø? Og hvad er det for en hemmelighed, som han aldrig nåede at afsløre for dem, mens han levede?

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.