Bøger, jeg tror jeg vil give 5 hjerter ~ Seven on Sunday #24

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er 5 Star Predictions. Og det er efterhånden ved at være rigtig længe siden at jeg har lavet en omgang forudsigelser her på bloggen, så det er et godt emne til at få gang i den her serie igen. Normalt vælger jeg kun 5 ad gangen, men fordi det er Seven on Sunday, så vælger jeg denne gang 7. Der er ingen rækkefølge til listen i sig selv.

  • The Girl in the Tower af Katherine Arden.
  • The City of Brass af S. A. Chakraborty.
  • Illusionary af Zoraida Córdova.
  • Skyggen fra Nord af Julie M. Day.
  • I døden og videre af Jakob Kokkedal.
  • Hamnet af Maggie O’Farrell.
  • Snehild af Anne-Marie Vedsø Olsen.

Jeg vil ikke gå helt vildt meget i detaljer med, hvorfor jeg har en fornemmelse af at jeg kommer til at give disse bøger 5 hjerter, for det er meget baseret på mavefornemmelse. Men 3 af dem er fortsættelser i serier, hvor jeg har været vild med den første bog og jeg har derfor høje forventninger til den næste.

Har du læst en af de bøger, jeg har på min liste? Kunne du lide den?

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.