anmeldelser

Den forsvundne søster af Lucinda Riley

Anmeldereksemplar fra forlaget. Alle meninger er mine egne.

Titel: Den forsvundne søster.
Forfatter: Lucinda Riley.
Serie: De syv søstre #7.
Oversætter: Ulla Lauridsen.
Udgivet af: Cicero i 2021, først udgivet i 2021 med titlen The Missing Sister.
Sidetal: 744 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget. Læst på dansk, originalsproget er engelsk.

Læs mine anmeldelser af alle de forgående 6 bøger i serien her: De syv søstre, Stormsøsteren, Skyggesøsteren, Perlesøsteren, Månesøsteren, Solsøsteren.

Efter Georg Hoffmans afsløring af eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at deres eneste ledetråd til at finde hende er en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring. Eftersom CeCe bor i Australien, befinder hun sig tættest på, og hun bliver derfor sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så CeCe endelig kan slutte sig til sine andre søstre på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd. Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt. Mary McDougal, kvinden med den smaragdring, der med sikkerhed kan afgøre, om det er hendes datter Mary-Kate, der er den forsvundne søster, er taget af sted på en jordomrejse efter sin mands død. Én efter én forsøger søstrene at finde frem til Mary i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland, men hver eneste gang forsvinder hun som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet …

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.