anmeldelser

Den franske villa af Jennifer Bohnet

Bogen er et anmeldereksemplar til sendt fra forlaget. Alle meninger er mine egne.

Titel: Den franske villa.
Forfatter: Jennifer Bohnet.
Serie:
Oversætter: Juliane Wammen.
Udgivet af: Cicero i 2020, først udgivet i 2019 med titlen Villa of Sun and Secrets.
Sidetal: 352 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget. Læst på dansk, originalsproget er engelsk.

Carla Sullivan fylder snart 50. Børnene er fløjet fra reden, og hun er klar til at tage hul på næste kapitel af sit liv. Men da hendes mand gennem mange år endnu en gang svigter hende, beslutter hun, at nok er nok. Hun tager skæbnen i egne hænder, pakker sine ting og begiver sig af sted til Sydfrankrig og morens gådefulde barndomshjem, Villa Mimosa. Her træffer hun for første gang sin moster, Josetta, der stadig bor i villaen. Tøvende nærmer de to kvinder sig hinanden, og efterhånden som fortroligheden mellem dem vokser, afsløres familiens hemmeligheder. Da sandheden endelig kommer op til overfladen, tvinges Carla til at se både sin fortid og fremtid i et helt nyt lys.

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.