anmeldelser

Den usynlige krig af Boris Hansen

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget. Alle meninger er mine egne.

Titel: Den usynlige krig.
Forfatter: Boris Hansen.
Serie: Tavse verdener #1.
Oversætter:
Udgivet af: CarlsenPuls i 2021.
Sidetal: 608 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget kombineret med lydbog hos Mofibo.

Olivia Alby anser ikke ligefrem ‘fiktionsagent’ for at være et drømmejob. Missionerne tager ofte en livsfarlig drejning, når Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter, og derudover er hun havnet på et dysfunktionelt team, der virker fuldstændig ude af stand til at arbejde sammen. I det mindste er lønnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drømmen om at undslippe sin fortid. Men da en mission går galt, hvirvles Olivia og hendes holdkammerater ind i en global konspiration iværksat af usynlige fjender. Nogen har store planer for fiktionsteknologiens muligheder, og for at finde sandheden må Olivia følge deres blodige spor på tværs af både bøgernes fiktive verdener og hendes egen …

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.