Flere udgivelser jeg ser frem til ~ Seven on Sunday #21

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Anticipated Releases. Jeg har også udgivet et Top Ten Tuesday indlæg omkring samme emne i tirsdags, så der er endnu flere udgivelser jeg ser frem til her.

 • The Wedding Crasher af Mia Sosa. Udkommer 5. april.
  Endnu en delvist bryllupsbaseret romance bog fra Mia Sosa? Ja tak. Jeg blev meget overrasket over, hvor meget jeg elskede The Worst Best Man da jeg læste den for et par år siden og jeg glæder mig til at se om jeg har den samme reaktion på denne bog.
 • The City of Dusk af Tara Sim. Udkommer 23. marts.
  En mørk, episk fantasy hvor arvinger til de fire riger; Life, Death, Light og Darkness, skal arbejde sammen for at undgå at verdenen går under? Jeg glæder mig så meget!
 • Reclaim the Stars redigeret af Zoraida Córdova. Udkommer 15. februar.
  Dette er en novellesamling af forskellige YA forfattere, og alle historierne handler om latinamerikanske karakterer og kultur og fantastiske eventyr i og uden for virkeligheden.
 • Saint Death’s Daughter af C. S. E. Cooney. Udkommer 12. april.
  Hovedpersonen bliver født ind i en familie af royale snigmordere, men har en evne til at bringe de døde tilbage til livet. Mere behøver jeg ikke rigtigt at vide.
 • Violeta af Isabel Allende. Udkommer 25. januar.
  Det her er en sjælden historisk fiktion, jeg ser frem til. Jeg ved ikke ret meget om bogen, men jeg blev fanget af at historien fortælles igennem breve. Det er en af de ting, jeg har fundet ud af at jeg godt kan lide.
 • Elektra af Jennifer Saint. Udkommer 28. april.
  Sidste år udkom forfatteren med en bog, der fortolkede Ariadnes historie og nu udkommer hun med en bog om Elektra. Jeg kan godt lide hvor populært det er blevet med genfortællinger af især kvinderne fra græsk mytologi, så det her er en jeg er ret nysgerrig på.
 • Book Lovers af Emily Henry. Udkommer 3. maj.
  En bognørd romance? Ja tak! Jeg har hørt meget godt om hendes første to romancebøger, men har ikke læst nogen af dem endnu. Så jeg tror at den her bliver den første, jeg får læst.

Ser du frem til udgivelser?

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.