Graphic novels, jeg gerne vil læse i 2022 ~ Seven on Sunday #23

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Graphic Novels TBR for 2022. Jeg ejer en del, som jeg håber på at læse i 2022, men de fleste af dem er faktisk i samme serie og derfor har jeg grupperet det meste af listen efter serie. Og listen indeholder i hvert fald alle mine ulæste graphic novels og så må vi se hvor mange jeg får læst i løbet af året. Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg er rigtig meget i humør til dem, så det tegner godt.

 • Heartstopper af Alice Oseman.
  Jeg ejer og mangler at læse både Heartsopper vol. 2, Heartstopper vol. 3 og Heartstopper vol. 4, så hvis jeg bare når at komme lidt videre i serien, vil jeg være meget glad.
 • The Umbrella Academy af Gerard Way og Gabriel Bá.
  Jeg elsker den her serie og jeg mangler at læst Dallas og Hotel Oblivion, og forhåbentlig når jeg dem begge, så jeg kan se videre i Netflix serien.
 • Saga af Brian K. Vaughan og Fiona Staples.
  Saga vender tilbage i 2022! Jeg har stadig Saga vol. 5, Saga vol. 6 og Saga vol 7 at læse og de to sidste ejer jeg ikke endnu, men nu vender serien endelig tilbage fra den lange pause og det har givet mig så meget lyst til at læse videre.
 • Shades of Magic af V. E. Schwab.
  Jeg elsker romanserien Shades of Magic af samme forfatter og derfor vil jeg rigtig gerne læse graphic novel serien, som følger en af karakterernes far som ung. Jeg har de to første volumes The Steel Prince og Night of Knives, men mangler stadig at finde den sidste.
 • Brazen af Pénélope Bagieu.
  Dette er en non-fiktion graphic novel om historiske kvinder og jeg er meget spændt på den, for jeg hører gode ting.
 • Avatar: The Last Airbender af Gene Luang Yang, Faith Erin Hicks og flere.
  Det meste af min samling af graphic novels er helt klart min voksende samling af Avatar: The Last Airbender titlerne. Jeg har næsten dem alle sammen, men mangler stadig 2 historier. De fleste af historierne er i tre dele, men for nemheds skyld samler jeg dem her. Af de ulæste har jeg The Promise, The Searth, The Rift og Smoke and Shadow, der alle sammen er i 3 dele. Og så er der 3 enkeltstående titler: Katara and the Pirate’s Silveri, Toph Beifong’s Metalbending Academy og Suki, Alone.
 • Som en bonus kan jeg nævne 3, jeg virkelig gerne vil tilføje til min samling: de genudgivne Asterix tegneserier, ExtraOrdinary af V. E. Schwab og Lore Olympus af Rachel Smythe.

Har du en eller flere graphic novels eller tegneserier, som du håber på at læse i år?

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.