anmeldelser

Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood

Anmeldereksemplar fra forlaget. Meningerne er mine egne.

Titel: Lydbogsindlæseren i Woodlake.
Forfatter: Carey Heywood.
Serie: Woodlake #4.
Oversætter: Louise Lundberg Claesen.
Udgivet af: Palatium Books i 2021, først udgivet i 2018 med titlen My Perfect Fix.
Sidetal: 326 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget. Læst på dansk, originalsproget er engelsk.

Læs mine anmeldelser af de første 3 bøger i serien her: Et rigtigt håndværkertilbud, Der går altid et tog til New York og Hjem til stjernerne.

ucy Olson har besluttet at flytte fra storbyen Colorado til den lille by Woodlake i New England for at begynde et mere afslappende kapitel i sit liv og være tættere på sin bedstefar. Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Lucy havde dog ikke overvejet, at der ville være lokal sladder, problemer med at finde et sted at bo, en brysk (men lækker) udlejer og hun havde slet ikke forventet … ja, at vente sig. Den lokale anlægsgartner Gideon Thompson er berygtet i Woodlake – og ikke kun for sit fantastiske havearbejde. Han nyder sit uforpligtende liv som den sidste af de lækre Thomsonbrødre, der er single, men der er bare et eller andet over hans intelligente, rapkæftede nye lejer, der får gnisterne til at fyge og får ham til at overveje, om der mon er andet og mere i livet end at være single. Den ubekymrede damernes ven må gøre op med sig selv, om han er klar til at lægge singlelivet på hylden. Lucy må på sin side prøve at lægge sine bekymringer over hans ry og sin egen situation til side, hvis kærligheden skal have en chance.

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.