anmeldelser

Mogthunheims forbandelse af Paul Anthony Sørensen

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren. Alle meninger er mine egne.

Titel: Mogthunheims forbandelse.
Forfatter: Paul Anthony Sørensen.
Serie: De III Udvalgte #1.
Oversætter:
Udgivet af: Forlaget HoneyBadger i 2021.
Sidetal: 340 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forfatteren.

De tre venner, Seb, Eliot og Bjørn, finder et skrin på bunden af Øresund. Skrinet er en portal, og mod deres vilje er drengene pludselig De Tre Udvalgte. Mission: Vend den dystre skæbne for landet Mogthunheim. Og det er med livet som indsats. Hver gang de falder i søvn, vågner de op i Mogthunheim. Men dør de i Mogthunheim, dør de også i deres egen verden. De tre drenge får heldigvis deres helt egen skytsengel. Uheldigvis er han ikke altid lige kvik og giver nogle virkelig dårlige råd. Og hvad gør man så, når man står over for væsner, man end ikke turde drømme om eksisterede? I deres egen verden skal de kæmpe mod skole-hjem-samtaler, eftersidninger og en ny megasnobbet pige i klassen. Og så findes der også et mørkets skrin. Hvem som helst kan være deres fjende og uhindret bevæge sig mellem de to dimensioner.

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.