anmeldelser

Natskygge af Gry Kappel Jensen

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget. Alle meninger er mine egne.

Titel: Natskygge.
Forfatter: Gry Kappel Jensen.
Serie: Rosenholm #3.
Oversætter:
Udgivet af: Turbine i 2021.
Sidetal: 450 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget.

Læs mine anmeldelser af de første to bøger i trilogien her: Roser og violer og Forglem mig ej.

Du tog alting fra mig. Du tog min fremtid, min historie og mit navn. Mit liv. Men hævnen har jeg endnu til gode. Den er min… Kamille, Kirstine, Victoria og Malou har efter to hektiske år på Rosenholm Kostskole for magi fundet ud af, hvem der tilbage i 1980’erne dræbte den unge kvinde Trine og forviste hende til en rodløs tilværelse som en hvid skygge. Men intet er ovre endnu. Pigerne vil afsløre morderen og få ham til at erkende sin forbrydelse. Snart går det dog op for dem, at mørket stikker endnu dybere, end de først havde troet, og at ingen af dem kan vide sig sikre. Bid for bid må de løse den gåde, som hviler dybt under Rosenholms mure. Inden det er for sent.

tekst

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.