Nye-for-mig forfattere i 2021 ~ Top Ten Tuesday #108

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er New to Me Authors in 2021. Og det er faktisk noget, jeg tracker i mit spreadsheet, hvor jeg har alle de bøger jeg læste i løbet af et år, og derfor ved jeg også at jeg læste hele 110 bøger af en forfatter jeg ikke har læst noget af før. Det kan godt være jeg nåede at læse flere bøger af samme forfatter i løbet af året, men så har jeg kun markeret den første bog som “ny forfatter”.

Derfor er denne liste også kun et meget lille udsnit og der er ikke nogen rækkefølge, men jeg har delt listen op alt efter om det er en ny forfatter, fordi de ikke har andre bøger ude eller om det er fordi det blot er mig, der har været langsom til at læse noget af dem.

Debutforfattere, der var nye for mig:

  • Faridah Àbíké-Íyímídé, forfatter til Ace of Spades.
  • Shelley Parker-Chan, forfatter til She Who Became the Sun.
  • Victoria Lee, forfatter til A Lesson in Vengeance.

Nye for mig forfattere, der har flere bøger bag sig:

  • Chloe Gong, forfatter til These Violent Delights.
  • Jamie Littler, forfatter til Frostheart.
  • Madeleine Roux, forfatter til House of Furies.
  • Katherine Arden, forfatter til The Bear and the Nightingale.
  • Ruta Sepetys, forfatter til Salt to the Sea.
  • Eva Egeskjold, forfatter til Legenden om Querqus skjoldet.
  • N. K. Jemisin, forfatter til The Fifth Season.

Har du læst nogle bøger af nye forfattere i 2021?

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.