Nyeste bøger i min reol ~ Top Ten Tuesday #106

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Newest Additions To My Collection. Og det er faktisk virkelig passende. Dels fordi jeg ikke lavede indlæg omkring de bøger, jeg fik i november og december sidste år, men også fordi timingen i dette indlæg er genial. Det giver mig en god måde at få vist jeg nogle af mine nyeste bøger, før det i morgen, den 12. januar, er min fødselsdag og jeg med stor sandsynlighed får en bog eller to.

Der er absolut ingen rækkefølge til denne her liste.

Bøger jeg fik i julegave:

  • Penguin English Library udgaverne af Sense and Sensibility af Jane Austen og Dr Jekyll and Mr Hyde af Robert Louis Stevenson.
  • Et par bøger mere til min Tolkien samling: The Worlds of Tolkien af John Garth, Recipes from the World of Tolkien af Robert Tuesley Anderson og Flora og Middle-earth af Walter S. Judd.
  • Snehild af Anne-Marie Vedsø Olsen og Varieté af Søren Pilmark.

Et par nye julebøger til min voksende samling:

  • Julemandens død af Kenneth Bøgh Andersen og Nissernes Danmarkskort fra Kongehuset.

6 bøger fra klassiker serien fra Turbine, som jeg vandt i Book me up, Scotty! aka. Marias julekalender:

  • Ene mand af Christopher Isherwood
  • Altings hjerte af Graham Greene
  • Utålmodige hjerter af Stefan Zweig
  • Mr. Norris skifter tog af Christopher Isherwood
  • Skaknovelle og andre fortællinger af Stefan Zweig
  • Fru Marta Oulie af Sigrid Undset

Fik du nogle bøger i julegave sidste år?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.