Nyt i reolen #19 ~ Januar book haul

Jeg købte ikke særligt mange nye bøger i januar. Selvom jeg ikke har sat mig for at lave et decideret book buying ban i år, så har jeg forskellige tanker omkring hvordan jeg måske kan begrænse det lidt mere. I januar er de eneste bøger jeg faktisk har købt alle sammen fortsættelser i serier jeg er i gang med at læse. Men jeg har fået en pæn stak bøger til min fødselsdag og et par længe ventet special udgaver er kommet hjem her efter nytår.

Jeg starter med de bøger jeg har fået i fødselsdagsgave. Jeg lyver ikke, når jeg siger at jeg er den nemmeste at købe gaver til, jeg bliver altid glad for at få en bog. Og min familie har endnu en gang ramt plet med mine gaver. En af de sådan samlinger eller udgaver, som jeg samler på, er Penguin English Library udgaverne af forskellige klassikere. Og jeg fik 4 nye til min samling til min fødselsdag fra mine søstre. Det blev til The Adventure of the Six Napoleons and Other Cases af Arthur Conan Doyle, Nineteen Eighty-Four af George Orwell, The Murders in the Rue Morgue and Other Tales af Edgar Allan Poe og Persuasion af Jane Austen. Jeg har læst de fleste af dem før og er så glad for at have tilføjet dem til min samling nu. Der er noget ved de her farverige forsider, jeg bare ikke kan stå for. Og så passer det godt, at jeg fik 2 i julegave også – som jeg har del her: Nyeste bøger i min reol.

I det indlæg deler jeg også de tre bøger om Tolkiens forfatterskab, som jeg fik i julegave og til min fødselsdag fik jeg så to mere. Det er den ret nye The Science of Middle-earth redigeret af Roland Lehoucq, Loic Mangin og Jean-Sebastien Steyer og A Dictionary of Sources on Tolkien af David Day.

Jeg har ventet rimeligt længe på disse to efterfølgere i special udgaver fra FairyLoot. Begge udkom kort før nytår, men med alt der sker med levering rundt om i verden, tog det lidt tid før de nåede frem til mig. Men ih jeg elsker dem! Det drejer sig om Kingdom of the Cursed af Kerri Maniscalco, efterfølgeren til Kingdom of the Wicked og Our Violent Ends af Chloe Gong, efterfølgeren og slutningen til These Violent Delights.

Sidst, men ikke mindst, har jeg købt en håndfuld bøger i serier, jeg er i gang med at læse. Først og fremmest har jeg ventet længe på at The Burning God af R. F. Kuang skulle udkomme i den udgave der matcher de to første bøger på mine hylder. Denne serie har potentiale til at blive en af mine absolutte favoritter og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at læse den. Jeg forsøger at indhente det jeg er kommet bagud til #Elderling-along og derfor har jeg købt de to sidste bøger i Rain Wild Chronicles serien, den 4. serie i Realm of the Elderlings; City of Dragons og Blood of Dragons af Robin Hobb. Jeg har svært ved at forstå, at vi efter så lang tid nærmer os slutningen og der er stadigvæk mange måneder tilbage endnu. Jeg tror nok at The Untold Story af Genevieve Cogman er den sidste bog i serien The Invisible Library, men det er i hvert fald bog 8. Og så er den Discord-gruppe jeg er med i, som sidste år læste Spellslinger-serien gået i gang med en fælleslæsning af Sebastien de Castells anden serie, Greatcoats, så derfor har jeg købt bog 2, Knight’s Shadow, som det er planen at jeg skal læse i februar.

Og det er faktisk alle de 13 bøger jeg har fået eller købt i løbet af januar. Dog har jeg også fået en del gavekort både til jul og min fødselsdag, men de bøger kommer med som en del af mine nye bøger i februar.

Kan du lide at få bøger i gave? Eller er der mon nogen af de bøger, jeg har vist her, som du har læst eller gerne vil læse?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.