Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood

Anmeldereksemplar fra forlaget. Meningerne er mine egne.

Titel: Lydbogsindlæseren i Woodlake.
Forfatter: Carey Heywood.
Serie: Woodlake #4.
Oversætter: Louise Lundberg Claesen.
Udgivet af: Palatium Books i 2021, først udgivet i 2018 med titlen My Perfect Fix.
Sidetal: 326 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget. Læst på dansk, originalsproget er engelsk.

Læs mine anmeldelser af de første 3 bøger i serien her: Et rigtigt håndværkertilbud, Der går altid et tog til New York og Hjem til stjernerne.

Lucy Olson har besluttet at flytte fra storbyen Colorado til den lille by Woodlake i New England for at begynde et mere afslappende kapitel i sit liv og være tættere på sin bedstefar. Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Lucy havde dog ikke overvejet, at der ville være lokal sladder, problemer med at finde et sted at bo, en brysk (men lækker) udlejer og hun havde slet ikke forventet … ja, at vente sig. Den lokale anlægsgartner Gideon Thompson er berygtet i Woodlake – og ikke kun for sit fantastiske havearbejde. Han nyder sit uforpligtende liv som den sidste af de lækre Thomsonbrødre, der er single, men der er bare et eller andet over hans intelligente, rapkæftede nye lejer, der får gnisterne til at fyge og får ham til at overveje, om der mon er andet og mere i livet end at være single. Den ubekymrede damernes ven må gøre op med sig selv, om han er klar til at lægge singlelivet på hylden. Lucy må på sin side prøve at lægge sine bekymringer over hans ry og sin egen situation til side, hvis kærligheden skal have en chance.

Hvad jeg godt kunne lide ved Lydbogsindlæseren i Woodlake:

  • Jeg har været ret nysgerrig på hvordan Gideons historie ville være.
  • Lucy er en rigtig skøn karakter og jeg nød at lære hende at kende.
  • Selvom det umiddelbart ikke virkede sådan, så var der en del kemi imellem de to hovedpersoner.

Jeg vidste allerede, at jeg er fan af Carey Heywood og især hendes Woodlake serie. Så da jeg gik i gang med Lydbogsindlæseren i Woodlake, havde jeg store forventninger til bogen. Vi har set glimt af Gideons personlighed i de tidligere bøger og jeg var derfor meget spændt på at læse en historie der fulgte ham nærmere. Og som forhåbentlig kunne få mig til at lide ham lidt mere.

I den her bog kommer Lucy så også ind i billedet, og det var nok hende der virkelig trak bogen op for mig. Hun var et frisk pust, og passede rigtig godt sammen med Gideon, selvom det tog mig lidt tid at blive overbevist.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er særligt stor fan af baby romances, hvor graviditeten kommer som en overraskelse for parret. Det er mest en personlig præference, men jeg synes også ofte at det betyder en uligevægt i forholdet mellem de karakterer vi følger – især hvis de ikke allerede er i et etableret forhold. Så jeg var nervøs for om det ville påvirke min oplevelse af bogen. Heldigvis har Heywood skrevet en historie, hvor der også er plads til at Gideon og Lucy kan udvikle deres forhold og ikke alting kommer til at handle om baby. Det fører selvfølgelig en mængde problemer med sig, som de skal finde ud af at løse sammen.

Lydbogsindlæseren i Woodlake er en skøn romance om to personer, som ikke havde regnet med at de ville finde sammen. Det var en fornøjelse at læse bogen og jeg er glad for at Gideon fik en bog til at blive mere end den player-karikatur han var i de første bøger.

Efter jeg var færdig med Lydbogsindlæseren i Woodlake, følte jeg nærmest at jeg havde været der selv. Med fire bøger sat i den samme lille by føltes det som om jeg havde været med på karakterernes rejse og jeg savnede det nærmest.

Det kan godt være at dette er den sidste bog i serien, men hvis man ikke har læst nogen af dem endnu, kan jeg anbefale Woodlake-serien til fans af kærlighedsfortællinger med masser af hjerte og læsere, der kan lide at drømme sig væk.

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.