Udfordringen af Elle Kennedy

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget. Alle meninger er mine egne.

Titel: Udfordringen.
Forfatter: Elle Kennedy.
Serie: Briar U, #4.
Oversætter: Sarah Louise Pedersen.
Udgivet af: Flamingo i 2021, først udgivet i 2020 med titlen The Dare.
Sidetal: 351 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Læst på dansk, originalsproget er engelsk.

Til en fest får Taylor en udfordring, hun ikke kan sige nej til: Hun skal forføre en af de mest sexede og uopnåelige hockeyspillere på Briar U. Taylor tvivler på, at sådan en som Conor vil være interesseret i hende, så hun må tage andre – mere direkte – midler i brug. Conor bliver en smule paf, da en kvinde dukker op og beder ham om at spille hendes onenightstand. Han siger ja til at gøre hende den tjeneste, og de bliver oppe og snakker det meste af natten. Det bliver starten på et venskab, ingen af dem havde set komme. Taylor har aldrig været særligt populær, men hendes nat med Conor er pludselig på alles læber. For én gang for alle at sætte Taylors plageånder på plads, indleder hun og Conor et falsk forhold. Men jo tættere de kommer på hinanden, jo sværere bliver det at skelne mellem skuespillet og de ægte følelser, der til begges overraskelse spirer mellem dem …

Læs mine anmeldelser af Off-Campus serien her: Aftalt spil, Lagt på is, Dømt ude og Kamp til stregen.

3 ting, jeg godt kunne lide ved Udfordringen:

  • Fake dating! Det her er nok en af mine yndlingstroper, når man ser det udvikler sig til noget ægte.
  • Conor har været en spændende bikarakter i flere af de tidligere bøger, nu får han sin egen bog!
  • Kemien mellem de to hovedpersoner var så god.

Efterhånden regner jeg Elle Kennedy for en af mine yndlingsforfattere. Udfordringen er den fjerde bog i serien Briar U, der er en spin-off serie til Off-Campus. Og jeg elsker simpelthen det her univers Kennedy har skabt med disse bøger. Så mine forventninger til denne her bog var ret høje, især fordi den var lidt af en overraskelse, jeg tror nok det var meningen at Briar U først skulle være 3 bøger. Men jeg er så glad for at Conor har fået sin egen bog.

Jeg elsker tropen ’fake dating’ i en romance bog. Der er noget ved det, der tiltaler mig virkelig meget, når to karakterer aftaler at lade som om de er i et forhold af den ene eller den anden årsag. Det fungerede især rigtig god for mig i Udfordringen fordi det var starten af er tydeligt, at Taylor og Conor også har virkelig god platonisk kemi. Og så nød jeg at se hvordan de langsomt nærmer sig hinanden og indser, at de vil mere end at lade som om. Undervejs er der masser af plads til flirten og at de lærer hinanden at kende og deres forhold fungerede virkelig godt for mig.

Der er lidt for meget miskommunikation mellem karaktererne for min smag, men faktisk er det, der irriterede mig mest at Taylor bliver beskrevet som en ”ugly duckling”, der ikke kan se hvorfor nogen skulle kunne lide hende. Og det er så fordi hun er lidt buttet. Der var lige lovligt meget fokus på dette uden at det blev tydeligt, at det vigtigste altid er, at man har det godt med sin egen krop. Det betyder ikke at man er uværdig til kærlighed.

Når jeg tænker tilbage på min læsning af bogen, så har jeg det ret blandet med bogen. Jeg elskede Conor, der var virkelig god mod Taylor, lidt flirtende og nogle gange lidt for meget en drengerøv, men jeg var så glad for at se at han ikke pressede på for at hun skulle gøre noget hun ikke ville. Jeg tror måske han er en af mine yndlingshelte fra Elle Kennedy, i hvert fald i den her serie. Men selvom vi får masser af historien fortalt fra Taylors synsvinkel og mulighed for at komme ind i hovedet på hende, så holdt jeg ikke nær så meget af hende. Egentlig er plottet meget ligetil og det er en let læst bog, men jeg nød den så meget. Da jeg var færdig med bogen, og dermed med hele Elle Kennedys Briar University verden, havde jeg mest af alt lyst til at starte forfra og forelske mig i alle bøgerne på ny.

Hvis du kan lide god kemi mellem dine hovedpersoner, en romance med en helt man ikke kan lade være med at holde af, en skøn historie der kan gøre dig varm om hjertet eller en god bog at læse til sommer, så kan det være Udfordringen er noget for dig. Alle bøgerne i Briar U og Off-Campus serierne følger forskellige hovedpersoner og kan læses uafhængigt af hinanden. Dog med mindre spoilere for de foregående bøger, hvis hovedpersoner kan dukke op som sidekarakterer.

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.