Elementkrigen af Julie Midtgaard

Titel: Elementkrigen.
Forfatter: Julie Midtgaard.
Serie: Sprækken til Luscuro #3.
Oversætter:
Udgivet af: Tellerup i 2020.
Sidetal: 412 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk bog fra min reol.

Læs mine anmeldelser af de første bøger i serien her: Elementprøven og Elementsygen.

Usikkerheden hersker i Notio. Hævngerrige lokkere venter uden for borgmuren, Reynirs overlevelse kræver en siksters livsenergi – og onde, ukendte kræfter sniger sig ubemærket indenfor. Krigen der hærger siksterbyerne, stormer nærmere, og i et brev sender Akela en gådefuld advarsel fra dronning Soras gemakker. Men hvad betyder den? Der er brug for hjælp udefra, og Gry og hendes venner må bevæge sig direkte i fjendens arme for at skaffe den. Ét er sikkert: Indhenter krigen dem, vil alle i Luscuro lide ubærlige tab …

tekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.