Elementsygen af Julie Midtgaard

Titel: Elementsygen.
Forfatter: Julie Midtgaard.
Serie: Sprækken til Luscuro #2.
Oversætter:
Udgivet af: Tellerup i 2020.
Sidetal: 416 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk bog fra min reol.

Læs min anmeldelse af den første bog her: Elementprøven.

øks?” Min puls hamrer i ørerne. Hun bevæger sig svagt og klynker. ”Brænder … overalt. Ild …” Hendes hånd er ujævn. Jeg ser ned. Håndryggen er ét stort sår. Røde brandvabler bobler frem på hendes kinder, og hun slår om sig for at slukke flammerne der ikke findes.
En mystisk sygdom rammer Luscuro. Der ser ikke ud til at være en kur, og elementkræfterne hjælper ikke – tværtimod! Samtidig nærmer placeringen sig; ceremonien der skal afgøre hvor Gry og de andre andetårsaspiranter skal i lære. De fleste sendes til deres respektive siksterbyer, men Grys navn lander et andet, meget farligere sted. Skal hun følge Gudindens vilje? Eller endnu værre, afslå? En hemmelighedsfuld del af Luscuro åbner sig langsomt mens dronning Sora vinder støtte fra utænkelig hånd …

tekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.