Langt væk fra Asgård af Thea Astrid

Titel: Langt væk fra Asgård.
Forfatter: Thea Astrid.
Serie:
Oversætter:
Udgivet af: Forlaget Brændpunkt i 2020.
Sidetal: 312 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk bog lånt fra biblioteket.

I menneskenes verden, Midgård, ankommer fire mænd en mørk aften til den gård, hvor attenårige Tjalfe og sekstenårige Røskva bor. Mændene bringer nyt om Tore, søskendeparrets far, der forsvandt sporløst for år tilbage. Tore sidder fængslet på Gotholm, de udstødtes ø, efter et drab på øens høvdingedatter. De fire mænd vil tage Tjalfe og Røskva med til Gotholm, da Tores sidste ønske er at tage afsked med sine børn. Men det skal snart vise sig, at der er en anden og mere mørk grund til at bringe dem over til øen.

anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.