Alle mine ulæste bøger ~ Mit bibliotek

I dette indlæg fremviser jeg alle mine ulæste bøger i et videoindlæg. Det er delvist en måde for mig at dele, hvilke bøger jeg har på min læseliste og i mit bibliotek, en måde hvorpå du kan kommentere, hvis der nu er en bestemt bog du synes jeg skal læse og en måde for mig at kunne gå tilbage og se hvordan min bogsamling og læsning udvikler sig.

Note: Jeg glemte i videoen at sige, at dette er min TBR som den så ud ved nytår. Så bøger jeg fik i julegave er med, mens eventuelle bøger jeg fik til min fødselsdag i midten af januar er ikke.

Du kan læse mere om alle bøgerne på min TBR ved at klikke her: Regitzes læseliste, som tager dig til min Goodreads-hylde for min TBR.

Dette har givet mig så meget læselyst og jeg håber, at 2023 bliver et godt læseår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.