Romancebøger der ikke er nok snak om ~ 7 on Sunday

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Underhyped Romances. Jeg tror faktisk, at jeg mest læser de hypede eller omtalte romancetitler,så jeg har ledt min Goodreads igennem efter romance titler, som jeg ikke synes der er nok snak om.

The Worst Best Man af Mia Sosa

Jeg kan huske at jeg hørte denne her bog, mens jeg sad på en togstation på vej til og fra en jobsamtale for nogle år siden. Og jeg var lidt skeptisk, for når man læser bagsideteksten, kan man godt, som jeg, få indtrykket af at det bliver en historie om en mand, som med vilje ødelægger et bryllup og så derfra. Men i virkeligheden er det en rigtig god historie, og jeg ser slet ikke nok snakke om den.

Læs om bogen på Goodreads.

Vingårdens vilde blomster af Jen Devon

Jovist, jeg har kun lige læst den her bog og den er vist også forholdsvis ny på originalsproget, men jeg håber at der kommer meget snak om den. Den kan bære det. Det er en så fin historie om hvordan kærlighedsforhold er paradoksalt skøbeligt og stærkt på samme tid.

Læs om bogen på Goodreads.

The Naughty Girls Book Club af Sophia Hart

Jeg tror omvendt at det her er en af de første romancebøger, jeg læste. I hvert fald en af de første sådan rigtigt erotisk romancebøger. Jeg lånte den på biblioteket for 6 år siden og jeg husker at den er morsom, tankevækkende og rigtig god. Men jeg har aldrig hørt nogen nævne den.

Læs om bogen på Goodreads.

Outmatched af Kristen Callihan og Samantha Young

Begge disse to forfattere har skrevet rigtigt mange bøger, men jeg synes at Outmatched er en af dem, som bliver overset i mængden. Det er efterhånden længe siden jeg læste den, men den er helt klart det værd.

Læs om bogen på Goodreads.

Godt nok ikke helt 7, men til gengæld 4 titler som jeg alle sammen var rigtig glad for og gerne så få mere omtale.

Har du en romancebog, som du ikke synes får nok omtale?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.