Romancebøger på min Mofibo boghylde ~ 7 on Sunday

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Romances on my TBR.

Jeg har efterhånden læst en stor del af de romancebøger som jeg ejer og faktisk er romance en af de genrer, jeg har den tendens til at foretrække som lydbøger. Jeg er derfor gået lidt på opdagelse i mine mange bøger jeg har gemt i min Mofibo-app og fundet 7 romancebøger, som jeg ser frem til at læse. Det er også ret god timing, da det for mig typisk er i foråret og sommeren at jeg har lyst til at læse romance. Og så er det også godt for mig lige at se igennem hvad jeg har gemt på min boghylde, da jeg ikke har noget overblik over det lige på stående fod.

The Little Bookshop of Love Stories af Jaimie Adams.

En romance bog som handler om en boghandel? Sig ikke mere, jeg er så klar. Jeg kan bare generelt godt lide bøger, som handler om bøger eller et bogligt tema og jeg har efterhånden set det i et par forskellige romancebøger. Og det fungerer bare rigtigt godt for mig. Denne her bog handler om en boghandel som har svære tider og hovedpersonen vinder mere eller mindre ejerskabet over boghandlen. Det er small town, det er hygge og jeg glæder mig til at læse den.

The American Roommate Experiment af Elena Armas.

Dette er Elena Armas’ anden bog og jeg var ret positivt overrasket over den første. Jeg har længe fulgt forfatteren da hun havde en romance-fokuseret bookstagram og man kan mærke kærligheden til romancegenren i hendes bøger. Jeg ved at den her bog følger nogle af sidekaraktererne fra den første bog og det er nok derfor den trækker lidt i mig nu.

The Right Swipe af Alisha Rai.

Jeg tror det her var en af de første romancebøger, jeg tilføjede til min boghylde på Mofibo. Sådan føles det i hvert fald, for jeg har villet læse den så længe, men bliver ved med at glemme den. Det er måske nemt at regne ud fra titlen, men det er den første bog i en serie om dating i vores teknologiske tider. Jeg har hørt så meget godt om forfatterens bøger, så jeg håber at jeg får taget mig sammen til at læse den i år.

Good Girl Complex af Elle Kennedy.

Elle Kennedy er den romanceforfatter, jeg har læst flest bøger af. Jeg elsker hendes collegeromances Off-Campus og Briar U, så jeg vil bare gerne læse mere af hende. Især denne her trækker i mig, for jeg tror det er en bog, jeg kommer til at læse i et stykke. Og så er bogen oversat til dansk, men jeg har stadig ikke besluttet mig for om jeg vil læse den på engelsk eller i dansk oversættelse ligesom resten af hendes bøger.

Isn’t It Bromantic? af Lyssa Kay Adams.

Det her er også en af de forfattere, jeg har læst meget af. Det er bog 4 i Bromance Book Club serien, hvor vi følger en gruppe mænd, som læser romancebøger for at blive bedre mænd. Og så følger den en af mine yndlingspersoner fra de tidligere bøger.

Neon Gods af Katee Robert.

Jeg har set så mange Hades og Persefone-genfortællinger og så vidt jeg kan regne ud, er det her den, som de fleste er enige om er den bedste. Eller en af de bedste. I hvert fald er det en trope i romance, og især dark romance, som jeg er virkelig nysgerrig på og gerne vil dykke ned i. Så jeg vil starte med den her, som er en ret moderne genfortælling af myten.

Spoiler Alert af Olivia Dade.

Endnu en boglig romance? Jeg har set på den her længe og hørt gode ting om historien og karaktererne. Det er en historie som centrerer fandoms og fanfiction, hvilken giver mig seriøse teenage flashbacks og jeg er en smule nervøs for at det bliver totalt tåkrummende. Men jeg håber på at få den læst i år, så jeg kan finde ud af om den er noget for mig.

Har du nogen romancebøger, du håber på at læse i den nærmeste fremtid? Eller en bog, du vil anbefale mig at tilføje til min læseliste?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.