Vintervandring ~ #EnMånedMedBøger læseliste

I februar deltager jeg i readathon’et Vintervandring. Det er stablet på benene af de samme skønne kvinder som står bag #EtDøgnMedBøger og et er månedlangt readathon. Idéen er, at man melder sig til et hold, jeg er selv på Team Polarræv, og læseudfordringerne er tematiseret omkring vores vandring igennem et polarlandskab. Der er meget mere info om readathon’et på Instagram, hvis du har lyst til at være med.

Så jeg har selvfølgelig lavet en læseliste.

 • En bog med noget spiseligt på coveret eller i titlen.
  Before the Coffee Gets Cold af Toshikazu Kawaguchi. En bog om en cafe, hvor man kan bestille en kop kaffe og rejse i tiden – men man skal være tilbage før kaffen bliver kold. Jeg ved ikke vildt meget mere om den end det, men jeg har hørt virkelig meget godt om serien og jeg er så spændt på at læse den.
 • En dyster bog.
  Den hvide enkes død af Nicole Boyle Rødtnes. Bogen er nummer to i serien om Viduna, en by hvor der kun bor kvinder. Jeg har valgt at tage den med som en dyster bog, for der sker nogle ret heftige ting i den første bog, som har efterladt mig lige dele nervøs og spændt på at læse videre i serien.
 • En bog om en rejse eller et eventyr.
  Assassin’s Fate af Robin Hobb. Åh, jeg er både så spændt og så nervøs for at læse den her bog. Det er den allersidste bog i Realm of the Elderlings om den forældreløse Fitz, som bliver oplært som snigmorder og går virkelig, virkelig, virkelig meget igennem. Jeg er nysgerrig på hvordan hans historie ender, men også fuldstændig overbevist om at jeg kommer til at tude mig igennem bogen.
 • En farverig eller queer bog.
  Felix Ever After af Kacen Callender. Det er både en farverig og en queer bog. Det er faktisk en genlæsning, da jeg hørte den som lydbog sidste år og valgte at jeg blev nødt til at føje den til mit bibliotek. Så jeg glæder mig til at læse den en gang til.
 • En polar eller vinter bog.
  A Winter’s Promise af Christelle Dabos. Når jeg har ledt efter anbefalinger til polar fantasy eller bøger med vintertema, så er denne her rigtig ofte på listen. Jeg ved at den handler om noget med at rejse til parallelle verdener igennem spejle, men jeg har med vilje ikke læst mere. Jeg håber, den kan give mig den der magiske vinterstemning.

Kunne du tænke dig at deltage i vintervandringen?

Her er mine sider til readathon’et i min bullet journal – temaet for februar er pink og jeg har haft det så sjovt med det.

Rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.