2022 Reading Journal Flip Through ~ Bullet Journaling

Måske en smule forsinket, men i dag er det tid til endnu et flip through i min reading journal. Der er ingen snak, bare chill musik og mig der bladrer igennem hele min journal for 2022.

Du kan se tidligere års reading journals her: 2021, Jan – Jul 2021, 2020.

Laver du bullet journals, og for hvad? Jeg ved, at det mest populære vist er sådan uge/månedkalendere, men der findes så mange måder at bruge bullet journaling på. Selv har jeg to, hvert år laver jeg en reading journal for det pågældende år og så har jeg også en bullet journal til mine garn projekter, altså alt jeg hækler eller strikker. Jeg har også overvejet at sætte en op for mine syprojekter, men så meget syr jeg heller ikke for tiden, så jeg tror ikke at jeg vil få den brugt.

Hvad er nogle ting, som du synes kunne være spændende at lave journals om?

Og i dagens anledning, hav en kreativ dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.