Alle disse somre af Carley Fortune

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Alle disse somre.
Forfatter: Carley Fortune.
Serie: —
Oversætter: Rane Rørdam Knudsen.
Udgivet af: Palatium i 2022.
Sidetal: 331 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget og lydbog fra Mofibo. Bogen er læst på dansk, originalsproget er engelsk.

De tog seks somre for dem, at forelske sig. Kun et øjeblik at glide fra hinanden. Nu får de én weekend til at gøre det om.

Percy og Sam mødte hinanden en sommer for 17 år siden. Dengang var de 13 år gamle, og i løbet af sommerens lange dage ved søbredden og de lune aftener med arbejdet i hans families restaurant blomstrede der hurtigt et nært venskab frem mellem dem – og med tiden udviklede venskabet sig til noget mere og dybere. Men da Sam rejser væk for at begynde på universitetet, går det hele pludseligt og voldsomt i stykker.

Nu er Percy voksen, og selvom hun har et mageligt liv som redaktør på et boligmagasin i Toronto, undgår hun, at andre kommer hende for nær. Men en dag ringer Sams bror. Han fortæller, at hans og Sams mor er død, og Percy tager uden tøven tilbage til den lille flække ved søen for at deltage i begravelsen. Det bliver en svær weekend for Percy at genbesøge det sted, hun engang troede skulle være hendes hjem hele livet – for nu må hun se Sam, sin fortid og sine egne valg i øjnene. Percy har kun denne ene weekend til at rette op på fortiden.

tekst

Share this...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.