Forfatteres bagkatalog, jeg gerne vil læse ~ 7 on Sunday

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Author Backlists I’d Like to Complete. Jeg har sjældent styr på hele forfatterskaber på denne måde, men jeg har kigget på min reol og på min Goodreads og fundet 7 forfattere, hvis bøger jeg alle sammen gerne vil læse.

Melinda Salisbury

Jeg har læst et par bøger af hende, State of Sorrow og The Sin Eater’s Daughter, men det er nok. Jeg vil supergerne læse hendes Persefone-genfortælling Her Dark Wings, resten af Sin Eater-trilogien og i det hele taget alt hun udgiver og har udgivet.

Margit Sandemo

Det her er et langt projekt, for hun har skrevet mange bøger. Jeg elsker Sagaen om Isfolket, jeg har læst lidt af Heksemesteren og Lysets Rige, men hun har også skrevet en hel række enkeltstående romaner, og flere andre serier som Troldruner, De sorte riddere og Kiaras saga. Der er nok at gå i gang med, men jeg håber at jeg får læst dem alle en dag.

V. E. Schwab/Victoria Schwab

En af mine yndlingsforfattere og der er stadigvæk et par af hendes første bøger og serier, som jeg ikke har læst. Jeg elsker Villains-duologien, Addie LaRue og er spændt på mere fra Shades of Magic-universet. Men jeg mangler f.eks. at læse Monsters of Verity og The Dark Archive.

Fredrik Backman

Jeg har stadigvæk ikke læst en bog af Backman, som jeg ikke har kunnet lide. Jeg håber at resten af hans bøger lever op til En mand der hedder Ove, Folk med angst og Bjørneby-trilogien.

N. K. Jemisin

Okay, på nuværende tidspunkt har jeg kun læst en af hendes bøger, The Fifth Season, men det var nok til at overbevise mig. Jeg vil læse alt hvad hun skriver og har skrevet, for det er virkelig godt skrevet science fiction.

Jenny Colgan

Jeg har læst et par bøger her og der, og jeg kan ret godt lide hendes bøger. Jeg var ret vild med Den lille butik med de lykkelige slutninger og ikke mindst Det lille bageri på strandpromenaden.

Elle Kennedy

Jeg er ret sikker, når jeg siger at hun er min yndlings romanceforfatter. Jeg har læst hele Off-Campus og Briar U serierne, men jeg ved også at hun har skrevet så mange andre bøger og serier. Og jeg vil bare gerne læse dem alle sammen.

Hvilke forfattere vil du læse alle bøger af?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.