Sekratura Harmada af Sissel Moody

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Sekratura Harmada.
Forfatter: Sissel Moody.
Serie: Forbandelsen over Laitana #3.
Oversætter: —
Udgivet af: Forlaget Klippe i 2022.
Sidetal: 520 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget.

Læs mine anmeldelser af de første to bøger i trilogien her: Den magiske sten og Undergrundens mysterier.

Den kolde luft bedøvede mine følelser, og jeg måtte lukke øjnene. Flere skrig var ikke nødvendige. Vinden sang om vores elendighed, mens vi styrtede nedad. Hånden i min blev revet fra mig, da jeg fløj ud gennem taget på kareten.

Tror du på, at drømme kan gå i opfyldelse? Jeg, Linea, har lært at tro på det. Derhjemme kan jeg ikke snakke om magi. Min mor mener, det kun er noget, der findes i bøgerne. Men jeg har altid troet på det. Og i Laitana er det så naturligt som at tage en dyb indånding.

Exma har fået et nyt våben i sin kamp for at beholde tronen. Hendes kræfter stiger, og hun kan ikke længere kontrollere uvejret, som hærger store dele af Laitana. Frelseren kæmper sine egne kampe mod sorgen, både over at miste og frygten for at møde ensomheden igen. Rollen er tung at bære. Men med en ny magisk sten har oprørsgruppen endeligen chance for at bryde forbandelsen over Laitana. Der er bare én ting, der står i vejen for det endelige opgør …

tekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.