Magical Readathon Orilium: Spring Equinox Year Two

Endelig er det tid til Magical Readathon igen. Jeg er stadigvæk helt vild med det her readathon og alt det arbejde, som G fra Book Roast lægger i det hvert år. I år er andet år med Orilium Academy og jeg fortsætter med min karakter fra sidste år. Mit hoved-calling er stadigvæk Faewild Cartographer, men i år vil jeg se, om jeg også kan tage Wild Form Druid med, da det bare passer helt perfekt til min karakter.

Faktisk er jeg meget glad for min karakter, så meget så at jeg har brugt alt det jeg har tænkt og udviklet til hende i løbet af disse readathons til min første Dungeons and Dragons karakter. Det er en elverdruide, naturheks og kartograf, så de to callings kunne virkelig ikke være bedre for mig.

I videoen ovenfor gennemgår jeg alle 14 læseudfordringer og fremviser de bøger, jeg har valgt til hver af dem. Du kan også swipe gennem slideshowet herunder, for at se alle bøgerne samt hvilke udfordringer de er valgt til.

Jeg håber på at april bliver en rigtig god læsemåned, i hvert fald har jeg fået sammensat en læseliste, som virkelig tiltrækker mig og gør mig nysgerrig og giver mig lyst til at læse. Og sådan skal det helst være. Jeg behøver i princippet ikke at læse alle 14 bøger for at “gennemføre”, jeg har 7 bøger til Faewild Cartographer uddannelsen og 8 til Wild Form Druid, men de 4 af dem er det samme fag. Jeg glæder mig allerede!

Har du nogensinde deltaget i Magical Readathon? Jeg kan forstå at det kan virke overvældende hvis man aldrig har hørt om det før, for der er lagt rigtigt meget i det og der er mange dele til det. Men i bund og grund handler det bare om at have det sjovt.

Og derfor, som altid, rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.