Ti engelske bøger jeg ser frem til ~ Top Ten Tuesday

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er en freebie, så jeg laver det emne jeg missede for et par uger siden: Most Anticipated Books Releasing During the Second Half of 2023. Eftersom jeg i søndags fokuserede på danske titler, så har jeg i dag valgt at fokusere på engelske titler. Mange af dem er efterfølgere i serier, jeg godt kan lide. Serien er i udgivelsesrækkefølge.

The Splinter in the Sky af Kemi Ashing-Giwa

Queer science fiction, en ejer af en tebutik og en personlig mission for hævn midt i en krig mellem stormagter og imperier? Jeg kan slet ikke vente – og den udkommer i dag!

Udkommer 11. juli 2023.

Immortal Longings af Chloe Gong

En ny fantasyserie fra Chloe Gong, denne gang en voksenfantasy og inspireret af Shakespeares Anthony & Cleopatra? Jeg behøver ikke at vide mere end det.

Udkommer 18. juli 2023.

House of Roots and Ruin af Erin A. Craig

Dette er den første af flere efterfølgere på listen. Det er bog to efter House of Salt and Sorrows, en virkelig interessant og anderledes genfortælling af eventyret om de 12 dansende prinsesser. Jeg ved ikke mange af detaljerne om hvad denne bog handler om, men jeg glæder mig.

Udkommer 25. juli 2023.

He Who Drowned the World af Shelley Parker-Chan

Dette er også en efterfølger – en af mine absolutte yndlingsbøger fra sidste år var She Who Became the Sun og jeg glæder mig virkelig til at læse videre i serien.

Udkommer 24. august 2023.

Never a Hero af Vanessa Len

Endnu en efterfølger, i den første bog Only a Monster følger vi en pige fra en meget speciel familie af monstre, som gemmer sig midt i menneskenes verden. Jeg er spændt på hvad der sker i efterfølgeren her.

Udkommer 29. august 2023.

A Study in Drowning af Ava Reid

Ava Reid skriver virkelig spændende bøger. Dette er en standalone gotisk fantasy, der er en excentrisk forfatter, en mystisk bog og flere mysterier end jeg aner.

Udkommer 19. september 2023.

The Chalice of the Gods af Rick Riordan

Hvordan kan man ikke være hyped på en ny Percy Jackson bog? Jeg har ingen anelse om hvad den handler om, jeg ved bare at jeg ikke kan vente med at læse den. Den foregår efter den originale serie, og vist nok også efter Heroes of Olympus, men ellers ved jeg ikke så meget. Den allerførste Percy Jackson bog er The Lightning Thief.

Udkommer 26. september 2023.

The Fragile Threads of Power af V.E. Schwab

Det her er en anden bog, jeg ikke kan lade være med at hype. Det er den første bog i en ny trilogi i samme univers som Shades of Magic. Jeg har undgået at læse om plottet, fordi jeg ikke vil risikere nogen spoilers, men hold nu fast hvor jeg glæder mig.

Udkommer 26. september 2023.

Throne of the Fallen af Kerri Maniscalco

Denne bog er en standalone, voksenfantasy som foregår i samme univers som forfatteren Kingdom of the Wicked trilogi. Det er en fantasy romance serie med de syv synder som karakterer og selvom jeg ikke har læst trilogien færdig, så er jeg allerede spændt på denne bog.

Udkommer 3. oktober 2023.

A Power Unbound af Freya Marske

Den sidste bog på denne liste er også endnu en efterfølger, faktisk er det slutningen på trilogien. Det er historisk queer fantasy og jeg ved at bog to har en anden hovedperson end bog et, så er jeg spændt på hvad der skal ske i den sidste bog. Serien starter med A Marvellous Light, som jeg virkelig elsker.

Udkommer 7. november 2023.

Hvilke bøger ser du frem til, der udkommer resten af året?

Og som altid: rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.