Theodosia og Egyptens hjerte af R. L. LaFevers

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Theodosia og Egyptens hjerte.
Forfatter: R. L. LaFevers.
Serie: Theodosia Throckmorton #1.
Oversætter: Laura Kjær Larsen.
Udgivet af: HarperCollinsNordic i 2023, først udgivet på engelsk i 2007 med titlen Theodosia and the Serpents of Chaos.
Sidetal: 376 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forlaget, læst på dansk.

London, 1906. Theodosia tilbringer det meste af sin tid på Museet for Legender og Antikviteter. Hendes far arbejder der, og udstillingerne visersjældne genstande, som hendes forældre har gravet frem rundt om i verden. Hvad forældrene ikke kan se er, at mange af dem er underlagt mørkeforbandelser – men det kan Theodosia. Da hendes mor vender hjem med Egyptens hjerte, en legendarisk amulet hentet fra en gammel grav, bliver Theos evner sat på prøve. Amuletten er omgivet af en forbandelse så ond, at den truer med at ødelægge hele det britiske imperium! Nu er det op til Theo at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at forhindre det i at ske. Ikke en nem opgave for en 11-årig…

anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.