Om mig

I lived in books more than anywhere else

Mit navn er Regitze. Xenia er mit mellemnavn. Jeg er en 27-årige rødhåret kvinde, for hvem litteratur fylder en stor del af min hverdag og min fritid. Siden 2014 har jeg blogget om bøger, skriverier og flere bøger her på bloggen og i 2018 blev jeg cand.mag. i litteraturvidenskab. Mine forældre siger, jeg har været læser siden jeg kunne holde en bog og i dag læser jeg så meget, jeg kan komme til.

Mit hjerte banker for fantasylitteraturen og jeg skrev special om natur og ondskab i Ringenes Herre. Jeg holder rigtig meget af Young Adult, både realisme og fantasy, så vel som værker fra især 1800-tallets England, fra Rusland og Frankrig. New Adult litteraturen vinder større og større indpas hos mig, og graphic novels er et nyt bekendtskab, der har taget et fast greb om min opmærksomhed.

At blogge startede som et ønske om at dele læsningen med andre og udviklede sig til et lille hjørne af internettet, der er mit. Jeg bruger en stor del af min fritid på bloggen. Det er vigtigt for mig, at indlæggene henvender sig til læseren, og selv om jeg har valgt at forsøge at gøre det til min levevej, er min største glæde stadig blot at læse bøger.

Del dette: