Om mig

I lived in books more than anywhere else

Mit navn er Regitze. Xenia er mit mellemnavn. Jeg er en 28-årige rødhåret kvinde, for hvem litteratur fylder en stor del af min hverdag og min fritid. Jeg hækler meget, broderer og spiller Pokémon GO. Jeg er opvokset i Sønderjylland og bor i dag på Nordfyn.

Siden 2014 har jeg blogget om bøger, skriverier og flere bøger her på bloggen og i 2018 blev jeg cand.mag. i litteraturvidenskab. Mine forældre siger, jeg har været læser siden jeg kunne holde en bog og i dag læser jeg så meget, jeg kan komme til.

Mit hjerte banker for fantasylitteraturen og jeg skrev special om natur og ondskab i Ringenes Herre. Jeg læser meget blandet, både realisme, fantasy, digtsamlinger, graphic novels og romance. Jeg kan lide at læse klassikere, og især finde nye klassikere fra rundt om i verden.

At blogge startede som et ønske om at dele læsningen med andre og udviklede sig til et lille hjørne af internettet, der er mit. Jeg bruger en stor del af min fritid på bloggen. Det er vigtigt for mig, at indlæggene henvender sig til læseren. Min største glæde stadig blot at læse bøger.

Del dette: