Om mig

I lived in books more than anywhere else

Mit navn er Regitze. Xenia er mit mellemnavn. Jeg er 29 og litteratur fylder en del i mit liv. Jeg arbejder til daglig med kommunikation og kundeservice og kilometervis af garn. Hvis jeg skal beskrive mig selv, vil jeg sige at jeg er en udpræget kreativ person, og jeg kan godt lide at finde nye ting af prøve. Jeg hækler rigtig meget, broderer og har for nyligt lært at strikke. En dag kunne jeg godt tænke mig at lære at spille guitar, at folde origami og meget mere. Jeg er opvokset i Sønderjylland, men har boet forskellige steder på Fyn siden 2013.

Siden 2014 har jeg blogget om bøger, skriverier og flere bøger her på bloggen. Jeg elsker at fortælle om de bøger jeg læser og dele mine læseoplevelser med andre. I 2018 blev jeg cand.mag. i litteraturvidenskab. Mine forældre siger, jeg har været læser siden jeg kunne holde en bog og i dag læser jeg så meget, jeg kan komme til.

Mit hjerte banker for fantasylitteraturen og jeg skrev special om natur og ondskab i Ringenes Herre. Jeg læser meget blandet, både realisme, fantasy, digtsamlinger, graphic novels og romance. Jeg kan lide at læse klassikere, og især finde nye klassikere fra rundt om i verden. Jeg er nysgerrig på nye genrer og forfattere. Det er ikke unormalt at jeg læser 100+ bøger på et år og jeg nyder især at høre lydbøger mens jeg hækler.

At blogge startede som et ønske om at dele læsningen med andre og udviklede sig til et lille hjørne af internettet, der er mit. Jeg bruger en stor del af min fritid på bloggen. Det er vigtigt for mig, at indlæggene henvender sig til læseren. Min største glæde stadig blot at læse bøger.